Bullseye Print en het milieu

Bullseye Print en het milieu

Sinds onze oprichting in 2000 zijn wij bezig om de natuur en de aarde zoveel mogelijk te ontzien en hopelijk zelfs te verbeteren. Sinds deze begintijd produceren we alleen wat daadwerkelijk nodig is. Door het blijven verbeteren van ons productieproces is onze kwaliteit door de jaren verbeterd en is ons restafval sterk verminderd.

Onze nieuwste stap is een lijn boeken, geproduceerd op papier gemaakt van meer dan 55% landbouwafval. Het papier wordt met 100% groene energie geproduceerd en er wordt zonder gebruik van chloor wit gemaakt.

Dit papiersoort is nu ook voor u te koop om uw kantoorpapier te verduurzamen. Het papier kunt u bestellen via:
https://www.bullseyeshop.nl/c-4943288/papier/

Foto ©freepik.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel